Flyers

Flyers – med 4-farvet tryk på en eller begge sider og mulighed for eksklusiv finish med kachering.

Størrelse A3, A4, A5 - Flyers

Papirkvalitet 130, 170, 200, 250, 350 flyers

Flyers

Oplag 100 - 10.000 - Flyers

Fragt - 5 dage / Flyers, Visitkort, Postkort

Samlet Pris

  • Max filstørrelse: 100 MBTilladte filtyper: pdf

Kært barn har mange navne.

En flyer, et løsblad, løsark, pamflet, løbeseddel, reklame, brochure, pjece – fælles for alle er at vi har at gøre med ét ark papir – med tryk på enten en eller begge sider.

Silkemat:

Klassisk hvid silkeoverflade og god fylde

Overfladen på silkemat kan karakteriseres som silkeagtig, meget ensartet og den er ligeledes refleksfri, hvilket giver optimal læsbarhed og et overlegent og elegant udtryk. FSC certificeret og EU Eco-Label.

Cirkle genbrug

er en 100% genbrugskvalitet. Ingen blegemidler eller optisk hvidt. Det har et naturligt udseende og en ubestrøget overfladet der giver blødt udtryk. FSC certificeret.

Kachering – en eksklusiv mulighed fra 200 gr. og op efter.

Kachering er en tynd folie, der varmes på tryksagen og gør den smuds- og vandafvisende og kan rengøres. Ud over den praktiske funktion, giver kachering et eksklusivt udtryk.

Kachering findes i tre standardoverflader – mat, blank og soft touch. De to først nævnte giver sig selv, enten et mat eller blank udtryk. Soft touch er også mat, men giver en ”gummi-agtig” følelse at røre ved.

Der er næsten altid anden løsningsmulighed en det du kan vælge her. Du er meget velkommen til at kontakte os på mail: kontakt@format-as.dk eller telefon 75 62 88 88 for yderligere information.