FAQ

Vi har samlet de spørgsmål som vi oftest er blevet stillet, gennem vores 30+ års erfaring som trykkeri. Her kan du finde svar på disse spørgsmål.

Har du et spørgsmål som ikke er besvaret?

Vi kan svare på dine spørgsmål om tryksager, filer og din bestilling. Har du behov for yderligere hjælp kan du kontakte os for hjælp og rådgivning.

Ordrer

Tjekker I mine filer?

Ja, vores system vil tjekke for fejl som for små billeder, manglende fonte og forkert beskæringer af dokumentet. Andre fejl end de nævnte er eget ansvar.

Kan jeg få hjælp til at lave trykklar PDF?
Ja du kan. Der er en vejledning her og er du ellers i tvivl, så giv os et ring på 75 62 88 88, så er der hjælp at hente.
Kan jeg selv afhente mine opgaver?

Ja du kan. Vi afsender med GLS til virksomhedsadresse eller pakkeshop, som standard pakker. Paller sendes med Danske Fragtmænd.
Ønsker du selv at afhente, skal det ske på adressen Sandøvej 14 B i tidsrummet 8:00 – 16:00, mandag – torsdag. Fredag fra 8:00 – 15:00.

Hvad er betalingsbetingelserne?

8 dage netto fra fakturadato, svarende til leveringsdato.

Se i øvrigt vores generelle handelsbetingelser.

Praktik

Hvordan vælger jeg papir vægt?

– For at gøre valg af papir en smule lettere for dig, har vi for hvert produkt default valgt den kvalitet, der oftest bliver brugt.

Du kan også rekvirere en oversigt på papirkvaliteter her.

Jeg skal bruge et oplag større eller mindre end det jeg kan vælge – Hvad gør jeg?

Det kan sagtens lade sig gøre, giv os et kald på 75 62 88 88 eller send en forespørgsel på kontaktformularen som du finder her.

Jeg har brug for mere rådgivning – hvad gør jeg?

Du er altid velkommen til at kontakte os og få mere rådgivning omkring dine tryksager. Find vores kontakt informationer her.

Jeg skal bruge et produkt i ikke har i jeres shop – hvad gør jeg?
Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, så skal vi hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Ring på 75 62 88 88 eller send en forespørgsel via kontaktformularen.

Certificeringer

Hvad betyder FSC certificeret?

FSC-mærket er en garanti for, at papiret kan anvendes med god samvittighed. Det vil sige at man støtter bæredygtig skovdrift, idet træet i papiret kommer fra skover, som bliver drevet ud fra ansvarlighed omkring miljø, sociale og økonomiske forhold.

I en FSC-certificeret skov fældes der ikke mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en garanti for, at dyre- og planteliv bliver beskyttet, samt at de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlige lønforhold.

Forrest Stewardship Council® (FSC) er en international medlemsorganisation, der arbejder i alle verdensdel. Organisationen blev stiftet i 1993 af repræsentanter for skovbrugserhverv, miljø og menneskerettighedsorganisationer, skovejere og certificeringsfirmaer.

Hvad betyder EU ECO-Label?

Den Europæiske Blomst er EU’s officielle miljømærke og varetages af nationale organisationer, i Danmark Miljømærkning Danmark. Målet er at mindske den samlede miljøbelastning, f.eks. energiforbruget ved produktionen og forbruget af kemikalier. Kriterierne for godkendelsen bliver i gennemsnit revideret hvert fjerde år, for at den høje miljøvenlige standard for den Europæiske Blomst bibeholdes.

Hvad betyder PEFC?

PEFC – Programme for the Endorsement of Forest Certifications schemes – er et netværk for gensidig anerkendelse af nationale certificeringsordninger for bæredygtig skovdrift. Siden PEFC blev etableret i 1999 er det vokset til at være verdens største certificeringssystem for bæredygtig skovdrift.

PEFC-mærket må kun anvendes hvis det kan dokumenteres, at driften af skoven foregår på en bæredygtig måde og lever op til de krav PEFC stiller. Også træets videre vej fra skoven gennem hele produktionskæden kontrolleres for at sikre troværdigheden af mærket.

Hvad betyder Reach?

REACH er EU’s nye kemikalielovgivning. REACH står for registrering, evaluering og godkendelse af kemikalier. REACH involverer blandt andet, at både kemikalier, der allerede er på markedet såvel som nye kemikalier, skal registreres, risikovurderes og godkendes.

Er dine filer klar til print?

For at opnå det bedste resultat, er det super vigtigt at dine filer er klar til print.

Vi har lavet “godt at vide” der indeholder et par gode tips der kan forbedre kvaliteten af dine filer, så du kan bestille din printopgave med ro i maven.

Tjek om dine filer er klar til print.

Godt at vide