Foldere

Folder – enten 4 eller 6 sider. Mulighed for eksklusiv finish med kachering.

Størrelse A4, A5, A6, M65 - Folder, Hæfte

Papirkvalitet 130, 170, 200, 250, 350 - 100, 170, 300 foldere

Folder

Oplag 50 - 1500 - Foldere

Fragt - 6 dage / Hæfte, Folder, Blokke, Roll-up

Samlet Pris

  • Max filstørrelse: 100 MBTilladte filtyper: pdf

En folder er kendetegnet ved ét ark, som er foldet (falset) uden brug af f.eks. hæfteklammer. Vi giver mulighed for 4 sider (1 fold) eller 6 sider (2 fold). 6 sider kan enten rullefalset eller zig-zag falses.

Silkemat:

Klassisk hvid silkeoverflade og god fylde

Overfladen på Silkemat kan karakteriseres som silkeagtig, meget ensartet og den er ligeledes refleksfri, hvilket giver optimal læsbarhed og et overlegent og elegant udtryk. FSC certificeret og EU Eco-Label.

Cirkle genbrug

er en 100% genbrugskvalitet. Ingen blegemidler eller optisk hvidt. Det har et naturligt udseende og en ubestrøget overfladet der giver blødt udtryk. FSC certificeret

Kachering – en eksklusiv mulighed fra 200 gr. og op efter.

Kachering er en tynd folie, der varmes på tryksagen og gør den smuds- og vandafvisende og kan rengøres. Ud over den praktiske funktion, giver kachering et eksklusivt udtryk.

Kachering findes i tre standardoverflader – mat, blank og soft touch. De to først nævnte giver sig selv, enten et mat eller blank udtryk. Soft touch er også mat, men giver en ”gummi-agtig” følelse at røre ved.

Der er næsten altid anden løsningsmulighed en det du kan vælge her. Du er meget velkommen til at kontakte os på mail: kontakt@format-as.dk eller telefon 75 62 88 88 for yderligere information.